Tuesday, March 10, 2009

Nozzle Set

Yahoooo!!!!!!!!!! Nozzle Set yg aku order dari India dah sampai. Maknanya 2 dari target aku untuk tahun ni dah dapat. Tinggal 1 je lagi. Nak beli oven. Rasanya dlm bln April atau bln May nanti blh la tercapai target aku tu.

Actually nozzle set ni aku order awal bulan February lagi. Tapi disebabkan delivery cost ke Malaysia mahal (delivery cost ke Malaysia, blh dpt 1 set lagi), aku suruh orang tu hantarkan ke umah mak mertua kawan aku bernama Liza kat Mumbai. Si Liza tu sekarang ni dok kat Chennai. So, bila dia balik ke Mumbai, dia ambikkan barang tu sekali. Kebetulan juga, dia pun beli 1 set.

Nak tunggu dia balik Malaysia ntah bila plak. Kebetulan ada plak sorang kawan kitorang bernama Dominic yg pernah dok kat Chennai, pi sana. Sementara si Dominic ni nak balik ke Malaysia, Si Liza pun kirim kan la nozzle set tu. Bila Dominic sampai sini, dia plak kirim kat Sam yg jemput dia kat KL Central. Kebetulan plak si Sam ni pun pernah dok kat Chennai & skrg ni dok kat Puchong. Hai.....jauh sungguh perjalanan nozzle set aku ni & berapa banyak kebetulan.

Inilah dia nozzle set yg aku dok idam kan sekian lama. Akhirnya berjaya juga aku dptkan.

Bahagian luar & dalam kotak

Ni aku nak tunjukkan secara detail apa yg aku dapat bila aku beli nozzle set ni.


So, kengkawan sume. Ada yg berminat? Hehehe...promo la plak.

19 comments:

Lady Ila said...

berapa ya cost hantar n harga nozzle set nih?

Fieza said...

Lady Ila,
Nozzle set ni beli kat India. Hehehe...Kat M'sia tak de dealer. So, kalau U nak, email me at fieza_fwwt@yahoo.com

lieza said...

fieza....akak cam kenan jer dgn set ni...kat sana murah ker..jauh tu fiza beli.....

Fieza said...

Slm K.Lieza.
Actually, memang berkenan kat set tu masa dok kat India lg. Tapi masa tu tak de rezeki nak jumpa set tu sbb Fieza dok kat Chennai. Bila dah blk M'sia baru dpt beli. Hehehe...napa berkenan ke? Kalau nak, email fieza, fieza_fwwt@yahoo.com.

lieza said...

ooo...fiza pernah dok india rupanya...nanti akak emel fiza yer..

Anonymous said...

kak nk tanya, kalu nk beli baper harga keseluruhannya, minat lah pulak.

Fieza said...

Anonymous,
Nak tau lbh lanjut, sila email saya di fieza_fwwt@yahoo.com. TQ.

Fieza said...
This comment has been removed by the author.
Azura Suhaimi said...

Salam kenal fieza, saya berkenan ngn set nozzle ni, camna nk order ye? dan berapa harganya?

Fieza said...

Azura, check your email please. I dah reply.

Anonymous said...

Hi,

Saya pun minat dengan set ni. Boleh tau berapa? Saya akan kena chennai beberapa bulan, boleh tau beli kat mana?

worldofcakes@yahoo.com

Terima kasih.

Fieza said...

Slm Anonymous/worldofcakes@yahoo.com.

Please check ur email. I dah reply.

Anonymous said...

salam Fieza,
akak pun bkenan la ngan set nozzle tu. bole tau bape rege dia?

RiNiE said...

Salam akak..leh tahu harga nozzle set tuh...mmg dok tercari2...huhuhuh

Anonymous said...

fieza..k lin mmg berminat dgn nozzle set ni nk tau brapa harganya dan cara nk beli...bole fieza bg info...
akak dh email pd fieza tp x masuk la

Anonymous said...

email k lin "haslindabp@yahoo.com.my"
tq

JaRi JeMaRi Ku.. said...

salam..
bleh saya tau.. cam ne nak beli nozel 1 set ni.. ngan harganya sekali?

Anonymous said...

haiii..kalau i nk order set nozzle ni mcm mana ye. agak2 berapa lama bole dPT ye?

Fieza said...

Slm pada semua. Minta maaf sbb dah lama sangat tak update blog ni. Utk makluman semua, stock nozzle dlm simpanan saya dah habis. Saya dah cuba contact supplier, tapi nmpk gaya mcm diorg pun dah tak blh nak supply nozzle set tu.